Marion Cotillard en Michael Fassbender, de twee topnamen in de cast van de nieuwe verfilming van Shakespeare's theaterstuk Macbeth, sieren de nieuwe still die door de producenten werd vrijgegeven.

In de aanloop naar de opnames die begin dit jaar van start gingen, snoepte de Française de gegeerde rol van Lady Macbeth af van Natalie Portman. Portman moest in extremis afhaken wegens haar regiedebuut 'A Tale Of Love And Darkness'.

De titelrol is voor rastalent Fassbender. De nieuwe Macbeth wordt geregisseerd door de Australiër Justin Kurzel en zal getoond worden met Shakespeare's originele dialogen. Wanneer de film uitkomt is nog niet bekend, maar gezien de drukke agenda's van beide acteurs, is een releasedatum vòòr het einde van het jaar niet ondenkbaar. (DB)

Marion Cotillard en Michael Fassbender, de twee topnamen in de cast van de nieuwe verfilming van Shakespeare's theaterstuk Macbeth, sieren de nieuwe still die door de producenten werd vrijgegeven. In de aanloop naar de opnames die begin dit jaar van start gingen, snoepte de Française de gegeerde rol van Lady Macbeth af van Natalie Portman. Portman moest in extremis afhaken wegens haar regiedebuut 'A Tale Of Love And Darkness'. De titelrol is voor rastalent Fassbender. De nieuwe Macbeth wordt geregisseerd door de Australiër Justin Kurzel en zal getoond worden met Shakespeare's originele dialogen. Wanneer de film uitkomt is nog niet bekend, maar gezien de drukke agenda's van beide acteurs, is een releasedatum vòòr het einde van het jaar niet ondenkbaar. (DB)