Iggy Pop en Argento hopen via de crowdfunding site Indiegogo 250.000 euro in te zamelen om hun project te realiseren. 'Der Sandmann' is een kortverhaal uit 1816 van de hand van de invloedrijke Duitse auteur Ernst Theodor Amadeus.

Iggy Pop zal in de film de rol van de boeman, die de ogen van zijn slachtoffers uitlepelt, op zich nemen. "Met jullie hulp kan meneer Argento de film op zijn eigen wijze brengen. De wereld heeft nood aan een film die je doet schrikken op een artistieke, gotische en angstaanjagende manier", verzoekt de punkrocker.

De Italiaanse cineast Dario Argento is vooral bekend voor zijn regie van de film 'Dawn of the Dead'. (JC)

Iggy Pop en Argento hopen via de crowdfunding site Indiegogo 250.000 euro in te zamelen om hun project te realiseren. 'Der Sandmann' is een kortverhaal uit 1816 van de hand van de invloedrijke Duitse auteur Ernst Theodor Amadeus. Iggy Pop zal in de film de rol van de boeman, die de ogen van zijn slachtoffers uitlepelt, op zich nemen. "Met jullie hulp kan meneer Argento de film op zijn eigen wijze brengen. De wereld heeft nood aan een film die je doet schrikken op een artistieke, gotische en angstaanjagende manier", verzoekt de punkrocker.De Italiaanse cineast Dario Argento is vooral bekend voor zijn regie van de film 'Dawn of the Dead'. (JC)