Van 7 tot 29 mei is er in Brussel het Kunstenfestivaldesarts, een stadsfestival met podiumkunsten en beeldend werk. Het opent om 20u met de avant-première Vous êtes servis, een onderdeel van het driedelig project To serve.

In Vous êtes servis volgt Jorge Léon Indonesische meisjes die een opleiding volgen tot dienstmeid. Ze vertrekken zonder papieren naar Azië en het Midden-Oosten, waar hun harde tijden te wachten staan als onzalig behandelde huisslaven.

Later tijdens Kunstenfestivaldesarts kunt u onder meer naar de overige twee luiken van Vous êtes servis. House without a maid is een lezing/performance over verhouding tussen meester en dienstbode. In de theaterproductie Deserve stellen Jorge Léon en choreografe Simone Aughterlony vragen bij het mechanisme van dienen en gediend worden.

Meer informatie vindt u hier.

Sam De Ryck

Van 7 tot 29 mei is er in Brussel het Kunstenfestivaldesarts, een stadsfestival met podiumkunsten en beeldend werk. Het opent om 20u met de avant-première Vous êtes servis, een onderdeel van het driedelig project To serve. In Vous êtes servis volgt Jorge Léon Indonesische meisjes die een opleiding volgen tot dienstmeid. Ze vertrekken zonder papieren naar Azië en het Midden-Oosten, waar hun harde tijden te wachten staan als onzalig behandelde huisslaven. Later tijdens Kunstenfestivaldesarts kunt u onder meer naar de overige twee luiken van Vous êtes servis. House without a maid is een lezing/performance over verhouding tussen meester en dienstbode. In de theaterproductie Deserve stellen Jorge Léon en choreografe Simone Aughterlony vragen bij het mechanisme van dienen en gediend worden. Meer informatie vindt u hier. Sam De Ryck