In februari geraakte al bekend dat Beautiful Boy, de eerste Hollywoodfilm van Felix Van Groeningen, op 12 oktober in de VS uitkomt. Nu is er ook een Belgische releasedatum: 21 november. Dat meldt Cinevox.

In Beautiful Boy Steve Carell een journalist die ontdekt dat zijn getalenteerde tienerzoon, een rol voor Timothée Chalamet (Call Me By Your Name), een drugsverslaving heeft. Hij wil alles doen om zijn zoon te redden, maar de vraag is of hij niet moet leren loslaten. Naast Carell en Chalamet hebben ook Maura Tierney, Amy Ryan en Timothy Hutton rollen.

Verder werkt Van Groeningen samen met zijn trouwe compagnons de route, cinematograaf Ruben Impens en monteur Nico Leunen. Voor de productie tekent Plan B Entertainment, het productiehuis vanBrad Pittdat eerder al tekende voor geprezen films als 12 Years a Slave, The Big Short en Moonlight.

In februari geraakte al bekend dat Beautiful Boy, de eerste Hollywoodfilm van Felix Van Groeningen, op 12 oktober in de VS uitkomt. Nu is er ook een Belgische releasedatum: 21 november. Dat meldt Cinevox. In Beautiful Boy Steve Carell een journalist die ontdekt dat zijn getalenteerde tienerzoon, een rol voor Timothée Chalamet (Call Me By Your Name), een drugsverslaving heeft. Hij wil alles doen om zijn zoon te redden, maar de vraag is of hij niet moet leren loslaten. Naast Carell en Chalamet hebben ook Maura Tierney, Amy Ryan en Timothy Hutton rollen. Verder werkt Van Groeningen samen met zijn trouwe compagnons de route, cinematograaf Ruben Impens en monteur Nico Leunen. Voor de productie tekent Plan B Entertainment, het productiehuis vanBrad Pittdat eerder al tekende voor geprezen films als 12 Years a Slave, The Big Short en Moonlight.