In deze compilatie zien we onder meer fragmenten uit 'Lifeboat' (1944), 'Rear Window' (1954) en 'Wrong Man' (1956) en 'The Birds' (1963). Dit gecompileerd filmpje werd op een heel dramatisch deuntje geplaatst.

Onze hoofdredacteur Patrick Duynslaegher denkt er het zijne van. "Afgezien van het feit dat de meeste fragmenten in het verkeerde beeldformaat zijn (en daardoor meestal vervormd zijn) en dat de bombastisch/religieuze muziek totaal misplaatst is (waarom geen thema van Bernard Herrmann?) is dit toch een leuke compilatie van Hitch's befaamde gastoptredens."

Wat vinden jullie van Hitchcocks cameo's? Bekijk hieronder het bewuste compilatiefilmpje.

J.H.

In deze compilatie zien we onder meer fragmenten uit 'Lifeboat' (1944), 'Rear Window' (1954) en 'Wrong Man' (1956) en 'The Birds' (1963). Dit gecompileerd filmpje werd op een heel dramatisch deuntje geplaatst. Onze hoofdredacteur Patrick Duynslaegher denkt er het zijne van. "Afgezien van het feit dat de meeste fragmenten in het verkeerde beeldformaat zijn (en daardoor meestal vervormd zijn) en dat de bombastisch/religieuze muziek totaal misplaatst is (waarom geen thema van Bernard Herrmann?) is dit toch een leuke compilatie van Hitch's befaamde gastoptredens." Wat vinden jullie van Hitchcocks cameo's? Bekijk hieronder het bewuste compilatiefilmpje. J.H.