'Star Wars: The Force Awakens' is de eerste productie in de franchise zonder bedenker George Lucas in de regiestoel. De langverwachte zevende episode - met enkele originele Star Wars-acteurs waaronder Harrison Ford en Carrie Fisher - speelt zich dertig jaar na 'Return of the Jedi' af. Flits 88 seconden mee in de nieuwe galaxy far, far away.

Veel valt er niet te beleven, maar het vertrouwen in J.J. Abrams is er wel. Dat blijkt althans uit de eerste berichten op de sociale media. De zevende Star Wars-film loopt vanaf 18 december 2015 in onze filmzalen.

'Star Wars: The Force Awakens' is de eerste productie in de franchise zonder bedenker George Lucas in de regiestoel. De langverwachte zevende episode - met enkele originele Star Wars-acteurs waaronder Harrison Ford en Carrie Fisher - speelt zich dertig jaar na 'Return of the Jedi' af. Flits 88 seconden mee in de nieuwe galaxy far, far away. Veel valt er niet te beleven, maar het vertrouwen in J.J. Abrams is er wel. Dat blijkt althans uit de eerste berichten op de sociale media. De zevende Star Wars-film loopt vanaf 18 december 2015 in onze filmzalen.