Van popcornprenten als Jurassic World tot het spraakmakende indiedrama The Diary Of A Teenage Girl en het fel geanticipeerde Star Wars: The Force Awakens - 2015 was en is een uitzonderlijk filmjaar. Dat vindt ook YouTube-gebruiker Nick Bosworth. Op zijn kanaal JoBlo Movie Trailers doorkruiste Bosworth honderden films die in 2015 zijn uitgekomen.

Het resultaat is een eerbetoon aan de filmindustrie van het afgelopen jaar in een epische trailer van bijna 9 minuten. In die tijdspanne gaat hij van hartverscheurend naar hilarisch en horror... en weer terug. Het zijn zeer uiteenlopende genres: van het post-apocalyptische Mad Max: Fury Road tot de Pixar-animatie Inside Out , van Ted 2 tot Malala en Pitch Perfect 2, van Amy naar It Follows. Hij rijgt ze naadloos aan elkaar in deze mash-up.

Van popcornprenten als Jurassic World tot het spraakmakende indiedrama The Diary Of A Teenage Girl en het fel geanticipeerde Star Wars: The Force Awakens - 2015 was en is een uitzonderlijk filmjaar. Dat vindt ook YouTube-gebruiker Nick Bosworth. Op zijn kanaal JoBlo Movie Trailers doorkruiste Bosworth honderden films die in 2015 zijn uitgekomen.Het resultaat is een eerbetoon aan de filmindustrie van het afgelopen jaar in een epische trailer van bijna 9 minuten. In die tijdspanne gaat hij van hartverscheurend naar hilarisch en horror... en weer terug. Het zijn zeer uiteenlopende genres: van het post-apocalyptische Mad Max: Fury Road tot de Pixar-animatie Inside Out , van Ted 2 tot Malala en Pitch Perfect 2, van Amy naar It Follows. Hij rijgt ze naadloos aan elkaar in deze mash-up.