In veel iconische films trekken de personages naar een discotheek. Die bars zien er grosso modo allemaal hetzelfde uit: donker, hier en daar wat rood of paars licht, een dansvloer en een bar. Een YouTubegebruiker maakte gebruik van dat gegeven. Hij nam nachtclubscènes uit een hele resem legendarische films, bewerkte ze allemaal met dezelfde kleurfilter en plakte ale stukjes aan elkaar.

Het resultaat is Hell's Club. 'Een plaats waar filmpersonages elkaar ontmoeten, los van tijd en logica', noemt de maker het. Onder andere Jedi, Michael Jackson en Robocop maken hun opwachting. Tom Cruise komt zelfs zijn jongere zelf uit Cocktail tegen. Helaas is het niet allemaal peis en vree in Hell's Club en gaat het goed fout. (JVL)

In veel iconische films trekken de personages naar een discotheek. Die bars zien er grosso modo allemaal hetzelfde uit: donker, hier en daar wat rood of paars licht, een dansvloer en een bar. Een YouTubegebruiker maakte gebruik van dat gegeven. Hij nam nachtclubscènes uit een hele resem legendarische films, bewerkte ze allemaal met dezelfde kleurfilter en plakte ale stukjes aan elkaar.Het resultaat is Hell's Club. 'Een plaats waar filmpersonages elkaar ontmoeten, los van tijd en logica', noemt de maker het. Onder andere Jedi, Michael Jackson en Robocop maken hun opwachting. Tom Cruise komt zelfs zijn jongere zelf uit Cocktail tegen. Helaas is het niet allemaal peis en vree in Hell's Club en gaat het goed fout. (JVL)