Gareth Edwards, de regisseur van de nieuwe 'Godzilla'-film die volgend jaar in de zalen moet verschijnen, zou een maand filmen op het eiland Oahu en een tweede maand op Kauai. Daar wordt ook een deel van 'Jurassic Park 4', de vierde telg in de dinosaurusfranchise, opgenomen. Dat meldt de Hawaïaanse website Pacific Business News.

Ook de omzwervingen van kapitein Jack Sparrow passen perfect tussen de palmbomen en perfecte witte stranden. 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' werd grotendeels ingeblikt in Hawaï, met onder andere de Halona Cove en de Kalalau Valley als achtergrond. Nu gaan er geruchten de ronde dat ook de vijfde film in de Disneyreeks geheel of gedeeltelijk op dezelfde locatie gefilmd zal worden.

Een derde filmploeg die Hawaï wel eens zou kunnen overrompelen is die van Cameron Crowe, regisseur van 'Vanilla Sky', 'Elizabethtown' en 'We Bought A Zoo' en voormalig redacteur bij het muziektijdschrift Rolling Stone. De release van 'Deep Tiki', zijn romantische komedie met sterren als Bradley Cooper en Emma Stone, staat gepland voor volgend jaar en zou ook scènes vanop Hawaï bevatten.

Zodat u weet wat te verwachten en vooral om u te laten smachten naar uw lang geplande vakantie: vijf trailers met zonnige groetjes uit Hawaï.


1. Blue Hawaii


2. A Perfect Getaway


3. Forgetting Sarah Marshall


4. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull


5. Baywatch: Hawaiian Wedding

(CS)

Gareth Edwards, de regisseur van de nieuwe 'Godzilla'-film die volgend jaar in de zalen moet verschijnen, zou een maand filmen op het eiland Oahu en een tweede maand op Kauai. Daar wordt ook een deel van 'Jurassic Park 4', de vierde telg in de dinosaurusfranchise, opgenomen. Dat meldt de Hawaïaanse website Pacific Business News. Ook de omzwervingen van kapitein Jack Sparrow passen perfect tussen de palmbomen en perfecte witte stranden. 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' werd grotendeels ingeblikt in Hawaï, met onder andere de Halona Cove en de Kalalau Valley als achtergrond. Nu gaan er geruchten de ronde dat ook de vijfde film in de Disneyreeks geheel of gedeeltelijk op dezelfde locatie gefilmd zal worden. Een derde filmploeg die Hawaï wel eens zou kunnen overrompelen is die van Cameron Crowe, regisseur van 'Vanilla Sky', 'Elizabethtown' en 'We Bought A Zoo' en voormalig redacteur bij het muziektijdschrift Rolling Stone. De release van 'Deep Tiki', zijn romantische komedie met sterren als Bradley Cooper en Emma Stone, staat gepland voor volgend jaar en zou ook scènes vanop Hawaï bevatten. Zodat u weet wat te verwachten en vooral om u te laten smachten naar uw lang geplande vakantie: vijf trailers met zonnige groetjes uit Hawaï. 1. Blue Hawaii 2. A Perfect Getaway 3. Forgetting Sarah Marshall 4. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull 5. Baywatch: Hawaiian Wedding(CS)