Het Filmfestival Perspectief, dat van 25 tot en met 2 december plaatsvindt in Kinepolis Antwerpen, is een initiatief van ACW Antwerpen, Wereldsolidariteit, Universiteit Antwerpen Vrijzinnige Dienst en Kinepolis Antwerpen. Het festival focust op films met een sociaal bewogen boodschap. Dit jaar staat het thema 'diversiteit bij jongeren' centraal. Op het programma staan onder andere Winter's Bone, Le Gamin au Vélo, The Social Network, Die Fremde, Noordzee Texas, Adem en Hasta La Vista .

Enthoven krijgt de Perspectiefprijs op 25 november overhandigd. "Hasta la Vista" vertelt het verhaal van drie jongens met een beperking die beslissen zelfstandig een reis te maken. In de hoofdrollen zien we Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schryver, Tom Audenaert en Isabelle De Hertogh. Het scenario is van Pierre De Clercq. (Belga/DB)

Het Filmfestival Perspectief, dat van 25 tot en met 2 december plaatsvindt in Kinepolis Antwerpen, is een initiatief van ACW Antwerpen, Wereldsolidariteit, Universiteit Antwerpen Vrijzinnige Dienst en Kinepolis Antwerpen. Het festival focust op films met een sociaal bewogen boodschap. Dit jaar staat het thema 'diversiteit bij jongeren' centraal. Op het programma staan onder andere Winter's Bone, Le Gamin au Vélo, The Social Network, Die Fremde, Noordzee Texas, Adem en Hasta La Vista . Enthoven krijgt de Perspectiefprijs op 25 november overhandigd. "Hasta la Vista" vertelt het verhaal van drie jongens met een beperking die beslissen zelfstandig een reis te maken. In de hoofdrollen zien we Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schryver, Tom Audenaert en Isabelle De Hertogh. Het scenario is van Pierre De Clercq. (Belga/DB)