De Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus uit de Harry Potter films is dit weekend gedeeltelijk uitgebrand. De brand verwoestte een deel van de filmset. Dit gebeurde tijdens de opname van een vechtscène waarbij explosieven werden gebruikt. Het vuur van die ploffers raakte een deel van het decor, waardoor die in vlammen is opgegaan.

Niemand raakte gewond, toch was de brandweer een goed eind bezig om de boel te blussen. Het leeuwendeel van het decor werd door de brand vernield, maar naar verluidt zullen de verdere opnames van de magieprent niet in het gedrang komen.

De film 'Harry Potter and the Deathly Hallows' zal bestaan uit twee delen. Het eerste daarvan komt normaliter op 17 november in de bioscopen. Het tweede deel wordt verwacht in juli volgend jaar onze filmzalen aan te doen.

In afwachting van de nieuwe Harry Potter-film speelt u best niet met explosieven, en bent u al even zoet met de trailer:

Elisah Vandaele

De Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus uit de Harry Potter films is dit weekend gedeeltelijk uitgebrand. De brand verwoestte een deel van de filmset. Dit gebeurde tijdens de opname van een vechtscène waarbij explosieven werden gebruikt. Het vuur van die ploffers raakte een deel van het decor, waardoor die in vlammen is opgegaan. Niemand raakte gewond, toch was de brandweer een goed eind bezig om de boel te blussen. Het leeuwendeel van het decor werd door de brand vernield, maar naar verluidt zullen de verdere opnames van de magieprent niet in het gedrang komen. De film 'Harry Potter and the Deathly Hallows' zal bestaan uit twee delen. Het eerste daarvan komt normaliter op 17 november in de bioscopen. Het tweede deel wordt verwacht in juli volgend jaar onze filmzalen aan te doen. In afwachting van de nieuwe Harry Potter-film speelt u best niet met explosieven, en bent u al even zoet met de trailer: Elisah Vandaele