Ryall was te zien in heel wat televisieseries, films en theaterproducties, waaronder Goodnight Sweetheart, The Village, Outnumbered en The Singing Detective. Hij speelde ook een rol in 'Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1'. Hij vertolkte in deze prent Engelbert Dop (Elphias Doge), een lid van de Orde van de Feniks.

Collega en vriend Mark Gatiss, bekend als schrijver van 'Sherlock', maakte het trieste nieuws bekend via Twitter. 'De geweldige David Ryall heeft ons op eerste kerstdag verlaten. Eenschitterende , briljante en fantastische acteur die ik mijn vriend mocht noemen", schreef hij. Ook zijn dochter Charlie bevestigde het nieuws via Twitter.

Ryall laat een zoon, Jonathan, en twee dochters, Imogen en Charlie, achter. (LP)

Ryall was te zien in heel wat televisieseries, films en theaterproducties, waaronder Goodnight Sweetheart, The Village, Outnumbered en The Singing Detective. Hij speelde ook een rol in 'Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1'. Hij vertolkte in deze prent Engelbert Dop (Elphias Doge), een lid van de Orde van de Feniks. Collega en vriend Mark Gatiss, bekend als schrijver van 'Sherlock', maakte het trieste nieuws bekend via Twitter. 'De geweldige David Ryall heeft ons op eerste kerstdag verlaten. Eenschitterende , briljante en fantastische acteur die ik mijn vriend mocht noemen", schreef hij. Ook zijn dochter Charlie bevestigde het nieuws via Twitter. Ryall laat een zoon, Jonathan, en twee dochters, Imogen en Charlie, achter. (LP)