'Gone Girl' stond in zijn openingsweekeinde in Noord-Amerika bovenaan met een opbrengst van 38 miljoen dollar (30 miljoen euro). Dat maakte media-onderzoeker Rentrak bekend.

De thriller werd geregisseerd door de bekende regisseur David Fincher en gaat over een schrijver (Affleck) wiens vrouw spoorloos verdwijnt. Hij probeert te achterhalen wat er aan de hand is, terwijl hij zelf beschuldigd wordt van haar verdwijning.

De tweede plaats wat betreft ticketverkoop in Noord-Amerika was afgelopen weekeinde voor de horrorfilm 'Annabelle'. De Chucky-achtige film over een moordzuchtige meisjespop haalt ruim 37 miljoen dollar op. (Belga/MS)

'Gone Girl' stond in zijn openingsweekeinde in Noord-Amerika bovenaan met een opbrengst van 38 miljoen dollar (30 miljoen euro). Dat maakte media-onderzoeker Rentrak bekend.De thriller werd geregisseerd door de bekende regisseur David Fincher en gaat over een schrijver (Affleck) wiens vrouw spoorloos verdwijnt. Hij probeert te achterhalen wat er aan de hand is, terwijl hij zelf beschuldigd wordt van haar verdwijning.De tweede plaats wat betreft ticketverkoop in Noord-Amerika was afgelopen weekeinde voor de horrorfilm 'Annabelle'. De Chucky-achtige film over een moordzuchtige meisjespop haalt ruim 37 miljoen dollar op. (Belga/MS)