Freida Pinto (Slumdog Millionaire) en John Lithgow (3d Rock from the Sun) hebben bevestigd een rol op te nemen in Rise of the Apes. Voordien tekende James Franco (Date Night, Spider-Man 3) ook al voor zijn deelname in de sciencefictionfilm.

Rise of the Apes speelt zich af in San Francisco. Daar worden, in de zoektocht naar een cure voor Alzheimer, genetische experimenten uitgevoerd die leiden tot een stijging in de intelligentie van apen. Dit uiteraard met de nodige rampzalige gevolgen.

James Franco neemt de rol op van researcher, John Lithgow speelt zijn aan Alzheimer lijdende vader. Freida Pinto kruipt in de huid van een primatologiste (primatologie is de 'studie van de aapachtigen').

De (Amerikaanse) release van Rise of the Apes is gepland voor juni 2011 en komt dus enkele weken daarna ook in de Belgische filmzalen terecht.

Hieronder John Lithgow in 3d Rock from the Sun.

Elisah Vandaele

Freida Pinto (Slumdog Millionaire) en John Lithgow (3d Rock from the Sun) hebben bevestigd een rol op te nemen in Rise of the Apes. Voordien tekende James Franco (Date Night, Spider-Man 3) ook al voor zijn deelname in de sciencefictionfilm. Rise of the Apes speelt zich af in San Francisco. Daar worden, in de zoektocht naar een cure voor Alzheimer, genetische experimenten uitgevoerd die leiden tot een stijging in de intelligentie van apen. Dit uiteraard met de nodige rampzalige gevolgen. James Franco neemt de rol op van researcher, John Lithgow speelt zijn aan Alzheimer lijdende vader. Freida Pinto kruipt in de huid van een primatologiste (primatologie is de 'studie van de aapachtigen'). De (Amerikaanse) release van Rise of the Apes is gepland voor juni 2011 en komt dus enkele weken daarna ook in de Belgische filmzalen terecht. Hieronder John Lithgow in 3d Rock from the Sun.Elisah Vandaele