'CBGB' gaat over de legendarische punkclub met dezelfde naam waar artiesten als Iggy & The Stooges, The Ramones en Patti Smith jarenlang kind aan huis waren. De New Yorkse club sloot in 2006 wegens financiële problemen.

Taylor Hawkins maakt zijn acteerdebuut in de rol van Iggy Pop. Hij is niet de eerste Foo Fighter die zich waagt aan een filmcarrière. Frontman Dave Grohl kreeg een cameo in de recentste Muppetsfilm.

Iggy Pop is niet de enige CBGB-habitué die vertolkt wordt. Mickey Sumner is gecast als Patti Smith, Harry Potter-ster Rupert Grint speelt de rol van Dead Boys-gitarist Cheetah Chrome en de rollen van Joey en Deedee Ramone worden respectievelijk vertolkt door Joel Moore en Julian Acosta.

'CBGB' komt volgend jaar in de Amerikaanse zalen. De Belgische releasedatum is nog niet bekend. (BW)

'CBGB' gaat over de legendarische punkclub met dezelfde naam waar artiesten als Iggy & The Stooges, The Ramones en Patti Smith jarenlang kind aan huis waren. De New Yorkse club sloot in 2006 wegens financiële problemen. Taylor Hawkins maakt zijn acteerdebuut in de rol van Iggy Pop. Hij is niet de eerste Foo Fighter die zich waagt aan een filmcarrière. Frontman Dave Grohl kreeg een cameo in de recentste Muppetsfilm. Iggy Pop is niet de enige CBGB-habitué die vertolkt wordt. Mickey Sumner is gecast als Patti Smith, Harry Potter-ster Rupert Grint speelt de rol van Dead Boys-gitarist Cheetah Chrome en de rollen van Joey en Deedee Ramone worden respectievelijk vertolkt door Joel Moore en Julian Acosta. 'CBGB' komt volgend jaar in de Amerikaanse zalen. De Belgische releasedatum is nog niet bekend. (BW)