De actrice, die voor haar tien seizoenen Friends een Emmy en een Golden Globe kreeg, zal gehuldigd worden voor het W Hollywood Hotel. Sinds de serie stopte in 2004 verscheen Aniston in de ene romcom na de andere.

Maar de 43-jarige Grieks-Amerikaanse wil wel in een actiefilm spelen. Dat liet ze weten aan GQ Magazine. En die kans lijkt ze te krijgen. Volgens enkele geruchten zal ze meedoen in Switch naast rapper Mos Def en John Hawkes, bekend van HBO-serie Deadwood en de Oscargenomineerde Winter's Bone. De film zou in 2013 uitkomen. Aniston zal dit jaar te zien zijn in 'Wanderlust', de nieuwste van David 'Role Models' Wain. (JV)

De actrice, die voor haar tien seizoenen Friends een Emmy en een Golden Globe kreeg, zal gehuldigd worden voor het W Hollywood Hotel. Sinds de serie stopte in 2004 verscheen Aniston in de ene romcom na de andere. Maar de 43-jarige Grieks-Amerikaanse wil wel in een actiefilm spelen. Dat liet ze weten aan GQ Magazine. En die kans lijkt ze te krijgen. Volgens enkele geruchten zal ze meedoen in Switch naast rapper Mos Def en John Hawkes, bekend van HBO-serie Deadwood en de Oscargenomineerde Winter's Bone. De film zou in 2013 uitkomen. Aniston zal dit jaar te zien zijn in 'Wanderlust', de nieuwste van David 'Role Models' Wain. (JV)