Voor Van Groeningen, wiens film 'The Broken Circle Breakdown' genomineerd is voor een Oscar, is de deal met CAA potentieel een fameuze stap vooruit in zijn carrière. Volgens het blad Fortune is CAA "de meest invloedrijke organisatie in de entertainmentindustrie." Fast Company bekroonde CAA als een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld, samen met Apple en Google. "In Hollywood heb je CAA en dan heb je alle anderen", schreef dat blad.

CAA telt onder zijn cliënten naast de Belgen Schoenaerts en Van Groeningen ook acteurs als George Clooney, Robert De Niro, Scarlett Johansson en Kate Winslet, muzikanten als Bruce Springsteen, AC/DC en Kanye West en sportlui als David Beckham en Cristiano Ronaldo.

De Oscars worden uitgereikt op 2 maart. (Belga/TV)

Voor Van Groeningen, wiens film 'The Broken Circle Breakdown' genomineerd is voor een Oscar, is de deal met CAA potentieel een fameuze stap vooruit in zijn carrière. Volgens het blad Fortune is CAA "de meest invloedrijke organisatie in de entertainmentindustrie." Fast Company bekroonde CAA als een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld, samen met Apple en Google. "In Hollywood heb je CAA en dan heb je alle anderen", schreef dat blad. CAA telt onder zijn cliënten naast de Belgen Schoenaerts en Van Groeningen ook acteurs als George Clooney, Robert De Niro, Scarlett Johansson en Kate Winslet, muzikanten als Bruce Springsteen, AC/DC en Kanye West en sportlui als David Beckham en Cristiano Ronaldo. De Oscars worden uitgereikt op 2 maart. (Belga/TV)