Feast, de nieuwe kortfilm van Disney die momenteel in de filmzalen net vóór de vertoning van de animatieprent Big Hero 6 wordt gedraaid, is nu ook integraal op het internet te zien.

De kortfilm volgt in bijna zeven minuten het amoureuze bestaan van een baasje door de ogen van een snoezige viervoeter, genaamd Winston. Wat de puppy te eten krijgt, varieert naargelang de prikkels van zijn meester. Zo zijn de restjes een pak minder interessant wanneer de man een nieuwe vriendin aan de haak slaat.

'Feast' is het regiedebuut van Patrick Osborne en dingt zondag mee naar de Oscar voor Beste Kortfilm.

Feast, de nieuwe kortfilm van Disney die momenteel in de filmzalen net vóór de vertoning van de animatieprent Big Hero 6 wordt gedraaid, is nu ook integraal op het internet te zien.De kortfilm volgt in bijna zeven minuten het amoureuze bestaan van een baasje door de ogen van een snoezige viervoeter, genaamd Winston. Wat de puppy te eten krijgt, varieert naargelang de prikkels van zijn meester. Zo zijn de restjes een pak minder interessant wanneer de man een nieuwe vriendin aan de haak slaat. 'Feast' is het regiedebuut van Patrick Osborne en dingt zondag mee naar de Oscar voor Beste Kortfilm.