'Het Syndicaat onderuit halen? Dat is onmogelijk', hoor je een zwoele vrouwenstem zeggen. Gelukkig zijn onmogelijke opdrachten nu net de specialiteit van special agent Ethan Hunt.

In zijn vijfde avontuur roept de geheime agent zijn team (Simon Pegg, Jeremy Renner en Ving Rames) samen om het mysterieuze 'Syndicate', een criminele organisatie die het op hen gemunt heeft, te vernietigen.

Zal het hen lukken, of is de opdracht deze keer echt 'impossible'?

Mission Impossible: Rogue Nation is geschreven en geregisseerd door Christopher McQuarrie, die samen met Cruise ook al de actiefilm Jack Reacher inblikte. Vanaf 5 augustus is de prent te zien in de Belgische bioscopen. (FDC)

'Het Syndicaat onderuit halen? Dat is onmogelijk', hoor je een zwoele vrouwenstem zeggen. Gelukkig zijn onmogelijke opdrachten nu net de specialiteit van special agent Ethan Hunt. In zijn vijfde avontuur roept de geheime agent zijn team (Simon Pegg, Jeremy Renner en Ving Rames) samen om het mysterieuze 'Syndicate', een criminele organisatie die het op hen gemunt heeft, te vernietigen. Zal het hen lukken, of is de opdracht deze keer echt 'impossible'?Mission Impossible: Rogue Nation is geschreven en geregisseerd door Christopher McQuarrie, die samen met Cruise ook al de actiefilm Jack Reacher inblikte. Vanaf 5 augustus is de prent te zien in de Belgische bioscopen. (FDC)