In deze 3D-prent volgen we Thor, de god van de donder. Omdat de krijger het te bont maakt, ontketent hij een oorlog waarna hij naar de planeet aarde wordt verbannen om er als straf tussen de gewone mensen te moeten leven. De arrogante dondergod moet er leren omgaan met het feit dat hij zijn krachten kwijt is. Alsof dat niet genoeg zou zijn, is hij op de koop toe nog eens verwikkeld in een familiedrama.

Kenneth Branagh koos niet voor de minsten: naast Hemsworth en Hiddleston vervoegden ook Anthony Hopkins, Natalie Portman en Stellan Skarsgård de cast van Thor. Hieronder het exclusief interview en de trailer van het sciencefictiondrama. De film wordt nu in de Belgische cinema's vertoond.

Interview


Trailer

J.H.

In deze 3D-prent volgen we Thor, de god van de donder. Omdat de krijger het te bont maakt, ontketent hij een oorlog waarna hij naar de planeet aarde wordt verbannen om er als straf tussen de gewone mensen te moeten leven. De arrogante dondergod moet er leren omgaan met het feit dat hij zijn krachten kwijt is. Alsof dat niet genoeg zou zijn, is hij op de koop toe nog eens verwikkeld in een familiedrama. Kenneth Branagh koos niet voor de minsten: naast Hemsworth en Hiddleston vervoegden ook Anthony Hopkins, Natalie Portman en Stellan Skarsgård de cast van Thor. Hieronder het exclusief interview en de trailer van het sciencefictiondrama. De film wordt nu in de Belgische cinema's vertoond. Interview TrailerJ.H.