De 26-jarige actrice Emma Stone prijkt bovenaan het lijstje. Voor elke dollar die een filmmaatschappij aan haar betaalde, bracht ze zelf maar liefst 60 dollar op. Dit is in het geval van Stone te wijten aan het succes van 'The Amazing Spider-Man 2'.

Ze wordt in het lijstje gevolgd door Dwayne Johnson (31.10 dollar per geïnvesteerde dollar), Chris Hemsworth (30.70 dollar), Vin Diesel (26.40 dollar) en Jennifer Lawrence (27.60 dollar). Deze laatste is echter wel de best verkopende actrice, dat blijkt uit een ander lijstje van Forbes. Lawrence haalde met haar films, onder meer 'The Hunger Games: Mockingjay Part 1', zo'n 1.15 miljard euro aan opbrengsten binnen voor de filmmaatschappijen. (AB)

De 26-jarige actrice Emma Stone prijkt bovenaan het lijstje. Voor elke dollar die een filmmaatschappij aan haar betaalde, bracht ze zelf maar liefst 60 dollar op. Dit is in het geval van Stone te wijten aan het succes van 'The Amazing Spider-Man 2'. Ze wordt in het lijstje gevolgd door Dwayne Johnson (31.10 dollar per geïnvesteerde dollar), Chris Hemsworth (30.70 dollar), Vin Diesel (26.40 dollar) en Jennifer Lawrence (27.60 dollar). Deze laatste is echter wel de best verkopende actrice, dat blijkt uit een ander lijstje van Forbes. Lawrence haalde met haar films, onder meer 'The Hunger Games: Mockingjay Part 1', zo'n 1.15 miljard euro aan opbrengsten binnen voor de filmmaatschappijen. (AB)