De film is een adaptatie van het gelijknamige boek van Andre Dubus III (House of Sand and Fog), dat verscheen in 2008. Een donkere roman met een akelige mix van seksueel geweld, ouderschap, lust en mannelijke dominantie.

Clarke kruipt in de huid van April, een stripster in de Puma Club for Men. Op een avond moet ze haar dochtertje meenemen naar haar werk omdat de babysit ziek is. Ze laat haar wat films kijken terwijl zij aan het werk gaat. Maar ze krijgt een eigenaardige klant over de vloer. Een vreemde man met rare trekjes en geld genoeg om te krijgen wat hij wil.

James Franco zal de film regisseren en zelf voor de camera te zien zijn. De low-budget productie zou van start moeten gaan in juli. Hanna Weg verzorgde het script en zal de film ook producen samen met Gerard Butler, Danielle Robinson en Alan Siegel.

De Britse Clarke kennen we al drie seizoenen lang als de witblonde furie Daenerys Targaryen, in de hitserie van HBO Game of Thrones. Inmiddels werd ook Dom Hemingway ingeblikt, een komische misdaadfilm waarin de actrice te zien zal zijn aan de zijde van Jude Law. (JH)

De film is een adaptatie van het gelijknamige boek van Andre Dubus III (House of Sand and Fog), dat verscheen in 2008. Een donkere roman met een akelige mix van seksueel geweld, ouderschap, lust en mannelijke dominantie. Clarke kruipt in de huid van April, een stripster in de Puma Club for Men. Op een avond moet ze haar dochtertje meenemen naar haar werk omdat de babysit ziek is. Ze laat haar wat films kijken terwijl zij aan het werk gaat. Maar ze krijgt een eigenaardige klant over de vloer. Een vreemde man met rare trekjes en geld genoeg om te krijgen wat hij wil. James Franco zal de film regisseren en zelf voor de camera te zien zijn. De low-budget productie zou van start moeten gaan in juli. Hanna Weg verzorgde het script en zal de film ook producen samen met Gerard Butler, Danielle Robinson en Alan Siegel. De Britse Clarke kennen we al drie seizoenen lang als de witblonde furie Daenerys Targaryen, in de hitserie van HBO Game of Thrones. Inmiddels werd ook Dom Hemingway ingeblikt, een komische misdaadfilm waarin de actrice te zien zal zijn aan de zijde van Jude Law. (JH)