Long time no Z! De knapste man op deze aardbol is terug. Eerder dit jaar doken Ben Stiller en Owen Wilson al op tijdens de Paris Fashion Week. Met die verschijning op de runway van modehuis Valentino wilden ze de wereld warm maken voor Zoolander 2, het langverwachte vervolg op de komedie uit 2001. De terugkeer van Derek Zoolander (regisseur Ben Stiller) en Hansel McDonald (Owen Wilson) naar de catwalk heeft nu ook een trailer.

Deze keer gaan de echt, echt, echt belachelijk knappe modellen undercover in de modewereld om te ontdekken wie het gemunt heeft op 's werelds mooiste supersterren. Samen met een Interpol-agent (Penelope Cruz) trotseren de modellen een wereld vol selfies, androgyne supermodellen zonder wenkbrauwen (Benedict Cumberbatch) en oogverblindende tienersterren (Justin Bieber). Nieuwe gezichten als Kristen Wiig verschijnen, maar ook de boosaardige Mugatu (Will Ferrell) is terug. Oefen alvast je beste Blue Steel want vanaf 16 maart is de film te zien in de bioscoop.

Long time no Z! De knapste man op deze aardbol is terug. Eerder dit jaar doken Ben Stiller en Owen Wilson al op tijdens de Paris Fashion Week. Met die verschijning op de runway van modehuis Valentino wilden ze de wereld warm maken voor Zoolander 2, het langverwachte vervolg op de komedie uit 2001. De terugkeer van Derek Zoolander (regisseur Ben Stiller) en Hansel McDonald (Owen Wilson) naar de catwalk heeft nu ook een trailer. Deze keer gaan de echt, echt, echt belachelijk knappe modellen undercover in de modewereld om te ontdekken wie het gemunt heeft op 's werelds mooiste supersterren. Samen met een Interpol-agent (Penelope Cruz) trotseren de modellen een wereld vol selfies, androgyne supermodellen zonder wenkbrauwen (Benedict Cumberbatch) en oogverblindende tienersterren (Justin Bieber). Nieuwe gezichten als Kristen Wiig verschijnen, maar ook de boosaardige Mugatu (Will Ferrell) is terug. Oefen alvast je beste Blue Steel want vanaf 16 maart is de film te zien in de bioscoop.