In 'Total Recall' speelt Colin Farrell de simpele arbeider Doug Quaid, die gaat aankloppen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale fantasieën. Doug gelooft dat hij een geheim agent is wiens geheugen gewist werd en hoopt zijn herinneringen via het bedrijf terug te krijgen. Dougs plan loopt al snel mis, want er ontstaat een klopjacht op hem. Ondergedoken voor de politie en totaal in het ongewisse slaat hij de handen in elkaar met Melina(Jessica Biel) om zijn ware identiteit terug te krijgen.

Total Recall is een sciencefictionthriller gebaseerd op 'We Can Remember It For You Wholesale' van Philip K. Dick. In 1990 maakte regisseur Paul Verhoeven al een filmversie met Arnold Schwarzenegger en Sharon Stone in de hoofdrol. Ditmaal ligt de regie in handen van Len Wiseman, bekend van 'Underworld' en 'Die Hard 4.0'.

De Belgische release staat gepland voor 8 augustus. (JVDV)

In 'Total Recall' speelt Colin Farrell de simpele arbeider Doug Quaid, die gaat aankloppen bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale fantasieën. Doug gelooft dat hij een geheim agent is wiens geheugen gewist werd en hoopt zijn herinneringen via het bedrijf terug te krijgen. Dougs plan loopt al snel mis, want er ontstaat een klopjacht op hem. Ondergedoken voor de politie en totaal in het ongewisse slaat hij de handen in elkaar met Melina(Jessica Biel) om zijn ware identiteit terug te krijgen. Total Recall is een sciencefictionthriller gebaseerd op 'We Can Remember It For You Wholesale' van Philip K. Dick. In 1990 maakte regisseur Paul Verhoeven al een filmversie met Arnold Schwarzenegger en Sharon Stone in de hoofdrol. Ditmaal ligt de regie in handen van Len Wiseman, bekend van 'Underworld' en 'Die Hard 4.0'. De Belgische release staat gepland voor 8 augustus. (JVDV)