Met 'Django Unchained' begeeft Tarantino zich op het territorium van de spaghettiwestern. Hij deed dat al eerder in lichtere maten met oorlogspastiche 'Inglourious Basterds'. Fans kijken vol verwachting uit naar Tarantino's versie van het negentiende eeuwse Amerikaanse zuiden. Tarantino beroept zich op een sterrencast met Jamie Foxx, Christophe Waltz, Leonardo DiCaprio, Kurt Russell en Samuel L. Jackson.

De hoofdrol is voor Foxx als de slaaf Django, die een deal sluit met de premiejager Schultz(Waltz) om zijn vrouw Broomhilda terug te vinden. Hun zoektocht leidt hen naar Calvin Candie(DiCaprio), een meedogenloze slavenhandelaar die slaven met elkaar laat vechten voor eigen vermaak.

'Django Unchained' zal vanaf 13 februari in de Belgische zalen terug te vinden zijn. (JVDV)

Met 'Django Unchained' begeeft Tarantino zich op het territorium van de spaghettiwestern. Hij deed dat al eerder in lichtere maten met oorlogspastiche 'Inglourious Basterds'. Fans kijken vol verwachting uit naar Tarantino's versie van het negentiende eeuwse Amerikaanse zuiden. Tarantino beroept zich op een sterrencast met Jamie Foxx, Christophe Waltz, Leonardo DiCaprio, Kurt Russell en Samuel L. Jackson. De hoofdrol is voor Foxx als de slaaf Django, die een deal sluit met de premiejager Schultz(Waltz) om zijn vrouw Broomhilda terug te vinden. Hun zoektocht leidt hen naar Calvin Candie(DiCaprio), een meedogenloze slavenhandelaar die slaven met elkaar laat vechten voor eigen vermaak. 'Django Unchained' zal vanaf 13 februari in de Belgische zalen terug te vinden zijn. (JVDV)