Robert De Niro ('The Godfather', 'Meet the Parents') speelt in de nieuwe film van Luc Besson een vergane maffiaheld die verplicht wordt om zich aan te sluiten bij het witness protection programme nadat zijn gangstervrienden hem bedreigen. Samen met zijn familie verhuist hij naar Normandië, Frankrijk, waar ze wat moeite hebben om zich aan te passen aan een 'normale' levensstijl zonder geweren en bloederige taferelen. De film werd geschreven door Besson en Michael Caleao ('The Sopranos'), en is geïnspireerd op Tonino Benacquistas roman 'Malavita'.

Naast De Niro bevat de cast nog heel wat andere indrukwekkende acteurs. Zo wordt De Niro's vrouw vertolkt door Michelle Pfeiffer ('Scarface', 'Batman Returns') en zal Oscar-winnende acteur Tommy Lee Jones ('Men In Black', 'No Country for Old Men') ook te zien zijn naast I Married A Mobsters Jon Freda. Het nageslacht van het maffiakoppel wordt vertolkt door Glee's Dianna Argo en John D'leo van 'The Wrestler'. (JD)

'The Family' komt uit eind oktober. Bekijk de trailer hier.

Robert De Niro ('The Godfather', 'Meet the Parents') speelt in de nieuwe film van Luc Besson een vergane maffiaheld die verplicht wordt om zich aan te sluiten bij het witness protection programme nadat zijn gangstervrienden hem bedreigen. Samen met zijn familie verhuist hij naar Normandië, Frankrijk, waar ze wat moeite hebben om zich aan te passen aan een 'normale' levensstijl zonder geweren en bloederige taferelen. De film werd geschreven door Besson en Michael Caleao ('The Sopranos'), en is geïnspireerd op Tonino Benacquistas roman 'Malavita'. Naast De Niro bevat de cast nog heel wat andere indrukwekkende acteurs. Zo wordt De Niro's vrouw vertolkt door Michelle Pfeiffer ('Scarface', 'Batman Returns') en zal Oscar-winnende acteur Tommy Lee Jones ('Men In Black', 'No Country for Old Men') ook te zien zijn naast I Married A Mobsters Jon Freda. Het nageslacht van het maffiakoppel wordt vertolkt door Glee's Dianna Argo en John D'leo van 'The Wrestler'. (JD) 'The Family' komt uit eind oktober. Bekijk de trailer hier.