'Violet & Daisy' vertelt het verhaal van Daisy (Saoirse Ronan uit 'Hannah') die een gewelddadig leven leidt in New York City. Samen met haar partner-in-crime Violet, vertolkt door 'Gilmore Girl' Alexis Bledel, krijgen de twee huurmoordenaressen een reeks opdrachten. Wanneer een mysterieuze man, in de gedaante van James Gandolfini -bekend van The Sopranos- hun pad kruist, wijzigt het leven van de meisjes drastisch.

Geoffry S. Fletcher blikte 'Violet & Daisy' al bijna drie jaar geleden in, en stelde de prent voor op het Toronto Film Festival in 2011. De release zelf werd echter telkens uitgesteld, waardoor we nu pas de eerste trailer te zien krijgen.

Het zal moeilijk worden om de tengere Rory Gilmore als een stoere huurmoordenares te interpreteren, maar de trailer ziet er alvast intrigerend uit. Hoe dan ook, we zullen moeten afwachten tot de release van de film zelf om een oordeel te vellen. In Amerika is dat op 7 juni, voor Europa zijn nog geen officiële data bekend. (JD)

'Violet & Daisy' vertelt het verhaal van Daisy (Saoirse Ronan uit 'Hannah') die een gewelddadig leven leidt in New York City. Samen met haar partner-in-crime Violet, vertolkt door 'Gilmore Girl' Alexis Bledel, krijgen de twee huurmoordenaressen een reeks opdrachten. Wanneer een mysterieuze man, in de gedaante van James Gandolfini -bekend van The Sopranos- hun pad kruist, wijzigt het leven van de meisjes drastisch. Geoffry S. Fletcher blikte 'Violet & Daisy' al bijna drie jaar geleden in, en stelde de prent voor op het Toronto Film Festival in 2011. De release zelf werd echter telkens uitgesteld, waardoor we nu pas de eerste trailer te zien krijgen.Het zal moeilijk worden om de tengere Rory Gilmore als een stoere huurmoordenares te interpreteren, maar de trailer ziet er alvast intrigerend uit. Hoe dan ook, we zullen moeten afwachten tot de release van de film zelf om een oordeel te vellen. In Amerika is dat op 7 juni, voor Europa zijn nog geen officiële data bekend. (JD)