Miller en Lord zijn met hun nieuwe plannen niet aan hun proefstuk toe. In hun laatste grote hitfilm, The Lego Movie uit 2014, speelde Star Wars ook al een rol. De twee zeggen in een mededeling dat het nieuwe project "een droom is die uitkomt".

De nieuwe film zal zich afspelen vóór de legendarische franchise van George Lucas en het verleden van Han Solo als dief en smokkelaar behandelen. Er is nog niets bekend over de cast en dus ook niet over wie Han Solo gaat spelen.

Star Warsfans wrijven zich dezer dagen in de handen. Op 19 december komt The Force Awakensuit, de zevende episode van de originele reeks in een regie van J.J. Abrams. Wat Lucasfilm en Disney, eigenaars van de franchise, over het project van Miller en Lord denken, is vooralsnog niet bekend.

In december 2016 komt er een andere spin-off uit: Rogue One, met onder andere Felicity Jones in de cast. Op het nieuwe project rond Han Solo is het wachten tot mei 2018. (JVL)

Miller en Lord zijn met hun nieuwe plannen niet aan hun proefstuk toe. In hun laatste grote hitfilm, The Lego Movie uit 2014, speelde Star Wars ook al een rol. De twee zeggen in een mededeling dat het nieuwe project "een droom is die uitkomt".De nieuwe film zal zich afspelen vóór de legendarische franchise van George Lucas en het verleden van Han Solo als dief en smokkelaar behandelen. Er is nog niets bekend over de cast en dus ook niet over wie Han Solo gaat spelen.Star Warsfans wrijven zich dezer dagen in de handen. Op 19 december komt The Force Awakensuit, de zevende episode van de originele reeks in een regie van J.J. Abrams. Wat Lucasfilm en Disney, eigenaars van de franchise, over het project van Miller en Lord denken, is vooralsnog niet bekend.In december 2016 komt er een andere spin-off uit: Rogue One, met onder andere Felicity Jones in de cast. Op het nieuwe project rond Han Solo is het wachten tot mei 2018. (JVL)