Tussen droom en daad staan nog enkele bezwaren zoals: kan de hele cast van de tv-reeks zich vrijmaken? In het interview met de krant, tijdens de première van Fellowes' nieuwe musical 'The Wind in the Willows', liet de 67-jarige filmmaker, acteur en schrijver geen andere details los over het project, behalve dan dat hij de film ook zou regisseren.

Naar de allerlaatste aflevering van het populaire kostuumdrama 'Downton Abbey', in het Verenigd koninkrijk uitgezonden door ITV, keken bijna zeven miljoen Britten. In Vlaanderen werd de reeks uitgezonden door de VRT.

Tussen droom en daad staan nog enkele bezwaren zoals: kan de hele cast van de tv-reeks zich vrijmaken? In het interview met de krant, tijdens de première van Fellowes' nieuwe musical 'The Wind in the Willows', liet de 67-jarige filmmaker, acteur en schrijver geen andere details los over het project, behalve dan dat hij de film ook zou regisseren. Naar de allerlaatste aflevering van het populaire kostuumdrama 'Downton Abbey', in het Verenigd koninkrijk uitgezonden door ITV, keken bijna zeven miljoen Britten. In Vlaanderen werd de reeks uitgezonden door de VRT.