Op 8 mei werd het documentaire filmfestival Docville 2010 afgesloten. Maar documentaires bekijken kan gelukkig nog altijd; niet meer in de Leuvense filmzalen maar wel gezeten voor uw tv of pc.

Samen met internetwinkel Proxis heeft Docville een dvd-shop opgezet met docu's die in 2010 en vroeger op het festival te zien waren. Verkrijgbare titels zijn Capitalism: A Love Story, Anvil, The Cove, The September Issue en Food Inc.

En nog tot 22 mei zijn er vier films te downloaden op docville.be. Het kost vier euro per film, de betaling kan gebeuren via sms of PayPal (compatibel met Visa en bancontact) en het aanbod bestaat uit: Bananas!, The End of the Line, Orgasm Inc. en The Biggest Chinese Restaurant in the World.

Sam De Ryck

Op 8 mei werd het documentaire filmfestival Docville 2010 afgesloten. Maar documentaires bekijken kan gelukkig nog altijd; niet meer in de Leuvense filmzalen maar wel gezeten voor uw tv of pc. Samen met internetwinkel Proxis heeft Docville een dvd-shop opgezet met docu's die in 2010 en vroeger op het festival te zien waren. Verkrijgbare titels zijn Capitalism: A Love Story, Anvil, The Cove, The September Issue en Food Inc. En nog tot 22 mei zijn er vier films te downloaden op docville.be. Het kost vier euro per film, de betaling kan gebeuren via sms of PayPal (compatibel met Visa en bancontact) en het aanbod bestaat uit: Bananas!, The End of the Line, Orgasm Inc. en The Biggest Chinese Restaurant in the World. Sam De Ryck