De Hangoverfilms draaien rond een groepje vrienden die een wilde vrijgezellenavond beleven en de dag nadien last hebben van een black-out. Todd Phillips liet weten dat de derde film een andere insteek zal hebben maar hij wou niet zeggen wat die precies zal zijn.

De eerste twee films waren wereldwijde kassuccesen. Samen brachten ze meer dan een miljard dollar op.

Bradley Cooper, Zach Galifianakis en Ed Helms zouden elk vijftien miljoen dollar krijgen indien ze opnieuw zouden meespelen. Ex-bokser Mike Tyson krijgt voor de derde keer een cameo.

The Hangover Part III wordt de laatste film uit de reeks. De prent komt in de lente van volgend jaar in de zalen. (BW)

De Hangoverfilms draaien rond een groepje vrienden die een wilde vrijgezellenavond beleven en de dag nadien last hebben van een black-out. Todd Phillips liet weten dat de derde film een andere insteek zal hebben maar hij wou niet zeggen wat die precies zal zijn. De eerste twee films waren wereldwijde kassuccesen. Samen brachten ze meer dan een miljard dollar op. Bradley Cooper, Zach Galifianakis en Ed Helms zouden elk vijftien miljoen dollar krijgen indien ze opnieuw zouden meespelen. Ex-bokser Mike Tyson krijgt voor de derde keer een cameo. The Hangover Part III wordt de laatste film uit de reeks. De prent komt in de lente van volgend jaar in de zalen. (BW)