David Brent is het iconische hoofdpersonage uit The Office, de serie waarmee Ricky Gervais en Stephen Merchant doorbraken. De man is een schrijnend incompetente manager van papierzaak Wernham Hogg in de Engelse stad Slough. The Office is comedy of embarrasment: als de kijker eens niet uit de sofa hikt van het lachen, dan duikt hij of zij wel diep in de kussens van plaatsvervangende schaamte.

Brent hield het twee seizoenen uit als manager, maar kreeg uiteindelijk de zak. In een kerstmisspecial kregen we al te zien hoe Brent als vertegenwoordiger verder ging. Life on the road gaat daarop verder, maar zal ook dieper ingaan op Brents gemiste carrière als singer-songwriter bij Foregone Conclusion. Dat dat een grappengoudmijn is, herinnert u zich uit de vierde aflevering uit seizoen 1, Training:

De trailer van Life on the Roadbelooft alvast meer van hetzelfde: Brent lult zich steeds dieper het sociaal isolement in, blijft de meester van het recht in de camera kijken en de gemiste - groots bedoelde - entrées. En zijn das zit nog steeds niet in de juiste schik.

Soms is verdergaan op hetzelfde elan een teken van creatieve armoede en het signaal om de kelk aan u te laten voorbijgaan. In deze durven wij het tegendeel te denken. Duimen voor een gastrol van Dolly "Philosopher" Parton.

David Brent: Life on the Road - Teaser Trailer

Exclusive: First teaser trailer for David Brent: Life on the Road. #BrentsBack

Geplaatst door Ricky Gervais op donderdag 7 april 2016
David Brent is het iconische hoofdpersonage uit The Office, de serie waarmee Ricky Gervais en Stephen Merchant doorbraken. De man is een schrijnend incompetente manager van papierzaak Wernham Hogg in de Engelse stad Slough. The Office is comedy of embarrasment: als de kijker eens niet uit de sofa hikt van het lachen, dan duikt hij of zij wel diep in de kussens van plaatsvervangende schaamte. Brent hield het twee seizoenen uit als manager, maar kreeg uiteindelijk de zak. In een kerstmisspecial kregen we al te zien hoe Brent als vertegenwoordiger verder ging. Life on the road gaat daarop verder, maar zal ook dieper ingaan op Brents gemiste carrière als singer-songwriter bij Foregone Conclusion. Dat dat een grappengoudmijn is, herinnert u zich uit de vierde aflevering uit seizoen 1, Training: De trailer van Life on the Roadbelooft alvast meer van hetzelfde: Brent lult zich steeds dieper het sociaal isolement in, blijft de meester van het recht in de camera kijken en de gemiste - groots bedoelde - entrées. En zijn das zit nog steeds niet in de juiste schik.Soms is verdergaan op hetzelfde elan een teken van creatieve armoede en het signaal om de kelk aan u te laten voorbijgaan. In deze durven wij het tegendeel te denken. Duimen voor een gastrol van Dolly "Philosopher" Parton.