Enkele wetenschappers zijn erin geslaagd om gezichtsuitdrukkingen van de ene persoon in real time over te brengen op een andere persoon via beeld. Wanneer testpersoon 1 zijn mond bijvoorbeeld opent, opent de mond van de video-opname van testpersoon 2, die eigenlijk gewoon met zijn mond gesloten zit. Omdat gezichten uiteraard anatomisch verschillen creëert de technologie ook in real time oplossingen, zoals een nieuwe set tanden of de binnenkant van de mond.

Er zijn voorlopig geen nuttige / medische redenen te bedenken waarom de universiteit deze technologie tot leven heeft geroepen, dus gaan we ervan uit dat de ontwikkeling ontstaan is op vraag van de entertainmentindustrie. Worden de Oscars binnenkort héél voorspelbaar? (KS)

Enkele wetenschappers zijn erin geslaagd om gezichtsuitdrukkingen van de ene persoon in real time over te brengen op een andere persoon via beeld. Wanneer testpersoon 1 zijn mond bijvoorbeeld opent, opent de mond van de video-opname van testpersoon 2, die eigenlijk gewoon met zijn mond gesloten zit. Omdat gezichten uiteraard anatomisch verschillen creëert de technologie ook in real time oplossingen, zoals een nieuwe set tanden of de binnenkant van de mond.Er zijn voorlopig geen nuttige / medische redenen te bedenken waarom de universiteit deze technologie tot leven heeft geroepen, dus gaan we ervan uit dat de ontwikkeling ontstaan is op vraag van de entertainmentindustrie. Worden de Oscars binnenkort héél voorspelbaar? (KS)