Daniel Craig en Rooney Mara tekenden voor de hoofdrollen in de Hollywoodverfilming van 'Girl With the Dragon Tattoo', het eerste deel in de bestsellertrilogie van de Zweedse auteur Stieg Larsson.

'Seven'-regisseur David Fincher kruipt in de regiestoel. De opnames gaan volgende week van start in Zweden en de film wordt op 18 januari 2012 bij ons in de bioscoop verwacht. Later volgen ook nog de verfilmingen van deel twee en deel drie - 'The Girl Who Played with Fire' en 'The Girl Who Kicked The Hornet's Nest'.

Daniel Craig kennen we vooral als de James Bond van de huidige generatie. Rooney Mara is voorlopig nog een nobele onbekende, al is het niet onwaarschijnlijk dat ze weldra door Fincher het sterrendom in wordt gekatapulteerd. Ze schittert ook in Fincher's 'The Social Network' - in oktober bij ons in de bioscoop - over de perikelen en intriges rond 's werelds grootste sociale netwerksite Facebook. Bekijk hier de veelbelovende trailer van 'The Social Network'.

Andreas Ilegems

Daniel Craig en Rooney Mara tekenden voor de hoofdrollen in de Hollywoodverfilming van 'Girl With the Dragon Tattoo', het eerste deel in de bestsellertrilogie van de Zweedse auteur Stieg Larsson. 'Seven'-regisseur David Fincher kruipt in de regiestoel. De opnames gaan volgende week van start in Zweden en de film wordt op 18 januari 2012 bij ons in de bioscoop verwacht. Later volgen ook nog de verfilmingen van deel twee en deel drie - 'The Girl Who Played with Fire' en 'The Girl Who Kicked The Hornet's Nest'. Daniel Craig kennen we vooral als de James Bond van de huidige generatie. Rooney Mara is voorlopig nog een nobele onbekende, al is het niet onwaarschijnlijk dat ze weldra door Fincher het sterrendom in wordt gekatapulteerd. Ze schittert ook in Fincher's 'The Social Network' - in oktober bij ons in de bioscoop - over de perikelen en intriges rond 's werelds grootste sociale netwerksite Facebook. Bekijk hier de veelbelovende trailer van 'The Social Network'. Andreas Ilegems