Daft Punk kennen we vooral als de Franse partymakers die al bijna 20 jaar meedraaien met hits als Around the World, Robot Rock, One More Time en Harder, Better, Faster, Stronger. Bangalter wilde het even over een andere boeg gooien en zich in de cinematografie verdiepen.

Het is een kortfilm zonder woorden, waarin een jonge vrouw, door Elodie Bouchez vertolkt, zich over een zieke man ontfermt. De film is tegen alle verwachtingen in niet begeleid door muziek van Daft Punk zelf, maar door een operastem op middeleeuwse muziek. De kortprent eindigt nogal theatraal met de man zonder gezicht, maar al bij al een puik debuut als cineast! (JH)

Wat vinden jullie ervan? Laat het ons weten!

Daft Punk kennen we vooral als de Franse partymakers die al bijna 20 jaar meedraaien met hits als Around the World, Robot Rock, One More Time en Harder, Better, Faster, Stronger. Bangalter wilde het even over een andere boeg gooien en zich in de cinematografie verdiepen. Het is een kortfilm zonder woorden, waarin een jonge vrouw, door Elodie Bouchez vertolkt, zich over een zieke man ontfermt. De film is tegen alle verwachtingen in niet begeleid door muziek van Daft Punk zelf, maar door een operastem op middeleeuwse muziek. De kortprent eindigt nogal theatraal met de man zonder gezicht, maar al bij al een puik debuut als cineast! (JH) Wat vinden jullie ervan? Laat het ons weten!