Het tweede luik in het levensverhaal over bokser Jake LaMotta zal gebaseerd zijn op het boek 'Raging Bull II' van Chris Anderson, Sharon McGehee en LaMotta zelf. De verfilming van het boek zal zowel een sequel als prequel zijn op de gebeurtenissen uit de eerste film.

Robert De Niro en Martin Scorsese keren niet terug in hun respectievelijke rollen als hoofdacteur en regisseur. Ditmaal zal William Forsythe in de huid kruipen van een oudere Jake LaMotta. Forsythe is onder andere bekend van 'The Rock', 'Once Upon A Time In America' en 'Boardwalk Empire'. De regie ligt in handen van nobele onbekende Martin Guigui. Productie van de film start in juni.

Oscars

'Raging Bull' van Scorsese kreeg in 1981 acht Oscarnominaties en won er twee. Robert De Niro won er zijn tweede Oscar mee.

'Raging Bull' was een passieproject van De Niro. Scorsese was niet onmiddellijk overtuigd om te regisseren, maar stemde toch toe na een bijna fatale drugsoverdosis. De klassieker over de licht ontvlambare bokser Jake LaMotta, die zowel losse handjes heeft in de ring als in zijn gezinsleven, staat geboekt als een van de absolute mijlpalen uit de jaren tachtig. (JVDV)

Het tweede luik in het levensverhaal over bokser Jake LaMotta zal gebaseerd zijn op het boek 'Raging Bull II' van Chris Anderson, Sharon McGehee en LaMotta zelf. De verfilming van het boek zal zowel een sequel als prequel zijn op de gebeurtenissen uit de eerste film. Robert De Niro en Martin Scorsese keren niet terug in hun respectievelijke rollen als hoofdacteur en regisseur. Ditmaal zal William Forsythe in de huid kruipen van een oudere Jake LaMotta. Forsythe is onder andere bekend van 'The Rock', 'Once Upon A Time In America' en 'Boardwalk Empire'. De regie ligt in handen van nobele onbekende Martin Guigui. Productie van de film start in juni. Oscars 'Raging Bull' van Scorsese kreeg in 1981 acht Oscarnominaties en won er twee. Robert De Niro won er zijn tweede Oscar mee. 'Raging Bull' was een passieproject van De Niro. Scorsese was niet onmiddellijk overtuigd om te regisseren, maar stemde toch toe na een bijna fatale drugsoverdosis. De klassieker over de licht ontvlambare bokser Jake LaMotta, die zowel losse handjes heeft in de ring als in zijn gezinsleven, staat geboekt als een van de absolute mijlpalen uit de jaren tachtig. (JVDV)