De film 'Crimi Clowns' van bedenker Luk Wyns krijgt een Britse versie. De acteur en regisseur zal de volledige regie in handen nemen en de remake wordt internationaal verspreid.

Company Pictures, een van de grootste onafhankelijke Britse productiehuizen, springt mee op de kar. De opnames zouden deze zomer al van start gaan. Dat meldt DeStandaard.be.

Het gaat dus crescendo met het verhaal over de ruwe praktijken van een groepje eigenzinnige clowns. De eerste afleveringen van de misdaadkomedie-reeks vielen meteen in de smaak in de Vlaamse huiskamers, waardoor de serie een tweede seizoen kreeg - in het najaar te zien op 2BE - en dus ook een vervolg op het witte doek. De Vlaamse film is intussen in première gegaan.

De serie haalde ook de beeldbuis in Nederland, op Veronica, en nu komt er dus een Engelse remake die op dezelfde manier als de oorspronkelijke versie zal gemaakt worden. Dus met schokkerige scènes en found footage uit camerabeelden van de personages. (DB)

De film 'Crimi Clowns' van bedenker Luk Wyns krijgt een Britse versie. De acteur en regisseur zal de volledige regie in handen nemen en de remake wordt internationaal verspreid. Company Pictures, een van de grootste onafhankelijke Britse productiehuizen, springt mee op de kar. De opnames zouden deze zomer al van start gaan. Dat meldt DeStandaard.be.Het gaat dus crescendo met het verhaal over de ruwe praktijken van een groepje eigenzinnige clowns. De eerste afleveringen van de misdaadkomedie-reeks vielen meteen in de smaak in de Vlaamse huiskamers, waardoor de serie een tweede seizoen kreeg - in het najaar te zien op 2BE - en dus ook een vervolg op het witte doek. De Vlaamse film is intussen in première gegaan.De serie haalde ook de beeldbuis in Nederland, op Veronica, en nu komt er dus een Engelse remake die op dezelfde manier als de oorspronkelijke versie zal gemaakt worden. Dus met schokkerige scènes en found footage uit camerabeelden van de personages. (DB)