Mooie beelden: de crew van The Broken Circle Breakdown die uiting geeft aan teleurstelling én hoop. Dat tonen de ruwe beelden van het interview met regisseur Felix Van Groeningen en acteurs Veerle Baetens en Johan Heldenbergh die de VRT op YouTube zette.

Van Groeningen, Baetens en Heldenbergh zijn eensgezind: het is balen dat hun film geen Oscar kreeg. Maar ze tonen zich goede verliezers. Van Groeningen is ervan overtuigd dat 'een andere Belg' er binnen twee jaar opnieuw staat. Of hijzelf, 'binnen 20 jaar.'

Verdriet en vreugde worden ook in Hollywood weggespoeld met en aangewakkerd door 'nog ééntje'. Toch als het van Van Groeningen afhangt... (SD)

Mooie beelden: de crew van The Broken Circle Breakdown die uiting geeft aan teleurstelling én hoop. Dat tonen de ruwe beelden van het interview met regisseur Felix Van Groeningen en acteurs Veerle Baetens en Johan Heldenbergh die de VRT op YouTube zette. Van Groeningen, Baetens en Heldenbergh zijn eensgezind: het is balen dat hun film geen Oscar kreeg. Maar ze tonen zich goede verliezers. Van Groeningen is ervan overtuigd dat 'een andere Belg' er binnen twee jaar opnieuw staat. Of hijzelf, 'binnen 20 jaar.' Verdriet en vreugde worden ook in Hollywood weggespoeld met en aangewakkerd door 'nog ééntje'. Toch als het van Van Groeningen afhangt... (SD)