Michael Douglas zal in de huid van de Amerikaanse ex-president Ronald Reagan kruipen. Waltz, die al een Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol won voor zijn rol als Hans Landa in "Inglorious Basterds", is eind dit jaar ook te zien in "Django Unchained", de langverwachte film van Quentin Tarantino.

"Reykjavik" vertelt het verhaal van de beroemde ontmoeting tussen Gorbatsjov en Reagan in 1986 in IJsland, dat het einde van de Koude Oorlog inleidde. De film zal een unieke inkijk tonen in het leven van de twee beruchte wereldleiders die een eind maakten aan een van de grootste conflicten van de 20ste eeuw.

De opnames gaan van start in maart volgend jaar en zullen logischerwijze vooral in Reykjavik gefilm worden. Het is nog niet bekend wanneer "Reykjavik" in de zalen te zien zal zijn. (JV)

Michael Douglas zal in de huid van de Amerikaanse ex-president Ronald Reagan kruipen. Waltz, die al een Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol won voor zijn rol als Hans Landa in "Inglorious Basterds", is eind dit jaar ook te zien in "Django Unchained", de langverwachte film van Quentin Tarantino. "Reykjavik" vertelt het verhaal van de beroemde ontmoeting tussen Gorbatsjov en Reagan in 1986 in IJsland, dat het einde van de Koude Oorlog inleidde. De film zal een unieke inkijk tonen in het leven van de twee beruchte wereldleiders die een eind maakten aan een van de grootste conflicten van de 20ste eeuw. De opnames gaan van start in maart volgend jaar en zullen logischerwijze vooral in Reykjavik gefilm worden. Het is nog niet bekend wanneer "Reykjavik" in de zalen te zien zal zijn. (JV)