Om promo te voeren voor die 'A Good Day to Die Hard', de vijfde Die Hard die op woensdag 13 februari bij ons in de zalen loopt, zat hoofdrolspeler Bruce Willis op de sofa in The One Show, een talkshow op de BBC. Op de vraag of er mogelijk een zesde Die Hard komt, antwoordde hij simpelweg 'Ja'.

Uiteraard is dit geen officiële bevestiging, maar als de nieuwe film een kaskraker wordt, mag u ervan uitgaan dat er zesde film komt. Daarnaast had Willis tijdens de show ook wat kritiek op de naam van de vijfde film. "A Good Day to Die Hard? Dat klinkt als 'eet een broodje, ga wat shoppen',... en dan Die Hard. Ik zou een titel gekozen hebben die op iets slaat."

Willis gaf niet enkel dit soort vreemde antwoorden. Hij was ook erg kort, bitsig en trok vaak zijn schouders op. De kijkers noemden hem achteraf op het internet een "dwaze en verwarde mompelende idioot".

Dit was trouwens niet het enige relletje dat 57-jarige acteur recentelijk ontketende. Hij sprak zich tijdens een interview uit tegen een strengere wapenwetgeving, in tegenstelling tot de meeste Hollywoodacteurs die net grote voorstanders zijn. "Ik leef mee met de families die iemand verloren hebben tijdens de schietpartij (in het schooltje in Connecticut nvdr.), maar je kan geen wetten maken op basis van gestoorde mensen. Al heb ik er zelf geen oplossing voor, ik weet niet hoe we dit moeten stoppen." (CM)

Om promo te voeren voor die 'A Good Day to Die Hard', de vijfde Die Hard die op woensdag 13 februari bij ons in de zalen loopt, zat hoofdrolspeler Bruce Willis op de sofa in The One Show, een talkshow op de BBC. Op de vraag of er mogelijk een zesde Die Hard komt, antwoordde hij simpelweg 'Ja'. Uiteraard is dit geen officiële bevestiging, maar als de nieuwe film een kaskraker wordt, mag u ervan uitgaan dat er zesde film komt. Daarnaast had Willis tijdens de show ook wat kritiek op de naam van de vijfde film. "A Good Day to Die Hard? Dat klinkt als 'eet een broodje, ga wat shoppen',... en dan Die Hard. Ik zou een titel gekozen hebben die op iets slaat." Willis gaf niet enkel dit soort vreemde antwoorden. Hij was ook erg kort, bitsig en trok vaak zijn schouders op. De kijkers noemden hem achteraf op het internet een "dwaze en verwarde mompelende idioot". Dit was trouwens niet het enige relletje dat 57-jarige acteur recentelijk ontketende. Hij sprak zich tijdens een interview uit tegen een strengere wapenwetgeving, in tegenstelling tot de meeste Hollywoodacteurs die net grote voorstanders zijn. "Ik leef mee met de families die iemand verloren hebben tijdens de schietpartij (in het schooltje in Connecticut nvdr.), maar je kan geen wetten maken op basis van gestoorde mensen. Al heb ik er zelf geen oplossing voor, ik weet niet hoe we dit moeten stoppen." (CM)