Cranston gaat in opdracht van uitgever Scribner een boek schrijven over zijn leven en voorbije werk. Daarnaast wil de acteur ook ingaan op de zes jaren die hij intensief op de set van 'Breaking Bad' heeft beleefd. "Ik wil de geheimen en leugens onthullen waarmee ik zes jaar heb rondgelopen tijdens de opnames van 'Breaking Bad'", zegt Cranston in een statement.

Je moet nog even geduld hebben om zijn verhaal te kunnen lezen, want het boek zal pas in de herfst van 2015 in de Amerikaanse boekhandels verschijnen. Momenteel staat Bryan Cranston op de planken van Broadway. Daar portretteert hij Lyndon Baines Johnson, de meest ambitieuze en controversiële Amerikaanse president van de twintigste eeuw. (FL)

Cranston gaat in opdracht van uitgever Scribner een boek schrijven over zijn leven en voorbije werk. Daarnaast wil de acteur ook ingaan op de zes jaren die hij intensief op de set van 'Breaking Bad' heeft beleefd. "Ik wil de geheimen en leugens onthullen waarmee ik zes jaar heb rondgelopen tijdens de opnames van 'Breaking Bad'", zegt Cranston in een statement. Je moet nog even geduld hebben om zijn verhaal te kunnen lezen, want het boek zal pas in de herfst van 2015 in de Amerikaanse boekhandels verschijnen. Momenteel staat Bryan Cranston op de planken van Broadway. Daar portretteert hij Lyndon Baines Johnson, de meest ambitieuze en controversiële Amerikaanse president van de twintigste eeuw. (FL)