De geruchtenmolen rond de nieuwe Bond-film is al aan het draaien. Wij voorzien u graag van een stevige portie roddels en ophef over waar den James zich in de volgende heldenprent zal bevinden, welke bonenstaak aan zijn zijde zal staan en welke slechterik uiteindelijk het onderspit zal moeten delven.

De details over de nieuwe Bond komen stilaan opborrelen maar nemen steevast de vorm van speculaties aan, het enige wat we u al met zekerheid kunnen zeggen is dat de film er effectief komt. Toch geeft Knack Focus met graagte een extra zwier aan die geruchtenmolen, zodat u zich op deze doordeweekse dinsdag verder op de zoektocht naar de waarheid kunt storten. We zijn tenslotte een entertainment magazine!

Het antwoord op enkele W-vragen kunnen we (al dan niet met garantie) u al voorschotelen.

Waar?
Bond 23 vreest de Axis of Evil niet, en zal zich waarschijnlijk (gedeeltelijk) afspelen in Afghanistan.
Wat?
Een hype is er om gevolgd te worden, in de nieuwe Bond zien we vermoedelijk iedereen in 3D de Afghaanse zandvliegen trotseren.
Wie?
Op het lijstje van eventuele Bond-girls staan onder andere Freida Pinto en Olivia Wilde. Ook werd Rachel Weisz genoemd, zij zou wel eens de slechterik kunnen worden.
U denkt: een vrouw als badguy?
Dat is uiteindelijk nog niet zo van de pot gerukt. Onlangs bevestigde (en dit weten we echt zeker) Jesper Christensen - die als Mr. White aan het hoofd van Quantum stond - nog dat hij die rol niet terug zal oppikken. Daardoor moet dus - als het schrijversteam mocht beslissen met het Quantumverhaal verder te gaan - naar een nieuwe slechterik worden gezocht. Het zou overigens niet de eerste keer zijn dat we een vrouwelijke slechterik op het scherm te zien krijgen. Al is dat ondertussen wel al een goede tien jaar geleden (The World Is Not Enough)

Volgens Cinema Blend komt het nieuws over Rachel Weisz van een 'betrouwbare bron' - overigens diezelfde die ons wist mede te delen dat Black Widow in Iron Man 2 zou spelen. Toch lijkt de zoektocht naar de waarheid er één te zijn met bijzonder veel complicaties, 'things can change in a heartbeat' zeggen ze bij Cinema Blend. Maar als de dingen veranderen,dan zijn wij er weer met een nieuwe filmpost!

Goed, stel dat we in de volgende Bond geen Rachel Weisz te zien krijgen. Wie vindt U dan het perfecte booswicht? Of welke ranke bonenstaak is volgens U de Bond-girl bij uitstek?


Elisah Vandaele

De geruchtenmolen rond de nieuwe Bond-film is al aan het draaien. Wij voorzien u graag van een stevige portie roddels en ophef over waar den James zich in de volgende heldenprent zal bevinden, welke bonenstaak aan zijn zijde zal staan en welke slechterik uiteindelijk het onderspit zal moeten delven. De details over de nieuwe Bond komen stilaan opborrelen maar nemen steevast de vorm van speculaties aan, het enige wat we u al met zekerheid kunnen zeggen is dat de film er effectief komt. Toch geeft Knack Focus met graagte een extra zwier aan die geruchtenmolen, zodat u zich op deze doordeweekse dinsdag verder op de zoektocht naar de waarheid kunt storten. We zijn tenslotte een entertainment magazine! Het antwoord op enkele W-vragen kunnen we (al dan niet met garantie) u al voorschotelen. Waar? Bond 23 vreest de Axis of Evil niet, en zal zich waarschijnlijk (gedeeltelijk) afspelen in Afghanistan. Wat? Een hype is er om gevolgd te worden, in de nieuwe Bond zien we vermoedelijk iedereen in 3D de Afghaanse zandvliegen trotseren. Wie? Op het lijstje van eventuele Bond-girls staan onder andere Freida Pinto en Olivia Wilde. Ook werd Rachel Weisz genoemd, zij zou wel eens de slechterik kunnen worden. U denkt: een vrouw als badguy? Dat is uiteindelijk nog niet zo van de pot gerukt. Onlangs bevestigde (en dit weten we echt zeker) Jesper Christensen - die als Mr. White aan het hoofd van Quantum stond - nog dat hij die rol niet terug zal oppikken. Daardoor moet dus - als het schrijversteam mocht beslissen met het Quantumverhaal verder te gaan - naar een nieuwe slechterik worden gezocht. Het zou overigens niet de eerste keer zijn dat we een vrouwelijke slechterik op het scherm te zien krijgen. Al is dat ondertussen wel al een goede tien jaar geleden (The World Is Not Enough) Volgens Cinema Blend komt het nieuws over Rachel Weisz van een 'betrouwbare bron' - overigens diezelfde die ons wist mede te delen dat Black Widow in Iron Man 2 zou spelen. Toch lijkt de zoektocht naar de waarheid er één te zijn met bijzonder veel complicaties, 'things can change in a heartbeat' zeggen ze bij Cinema Blend. Maar als de dingen veranderen,dan zijn wij er weer met een nieuwe filmpost! Goed, stel dat we in de volgende Bond geen Rachel Weisz te zien krijgen. Wie vindt U dan het perfecte booswicht? Of welke ranke bonenstaak is volgens U de Bond-girl bij uitstek? Elisah Vandaele