PK is de eerste Bollywoodproductie die in België is gedraaid. De pittoreske Brugse binnenstad overtuigde het productieteam van de Indische regisseur Rajkumar Hirani van zijn charme en komt prominent in beeld in de film.

De bekende Bollywoodacteurs Aamir Khan, Anushka Sharma en Sushant Singh Rajput vertolken de hoofdrollen in de prent over een alien die op aarde landt, maar de afstandsbediening van zijn ruimteschip kwijtgeraakt, en een filmstudente die verliefd wordt op iemand van een andere achtergrond. Humor, romantiek en tragedie vloeien samen in de muzikale Indische prent.

De film is de meest winstgevende buitenlandse film in de zalen van Noord-Amerika dit jaar. De Bollywoodprent steekt de Mexicaanse film Cantiflas naar de kroon, die tot vorige week de titelhouder was van meest lucratieve buitenlandse film in de Amerikaanse bioscoop. (LP)

PK is de eerste Bollywoodproductie die in België is gedraaid. De pittoreske Brugse binnenstad overtuigde het productieteam van de Indische regisseur Rajkumar Hirani van zijn charme en komt prominent in beeld in de film. De bekende Bollywoodacteurs Aamir Khan, Anushka Sharma en Sushant Singh Rajput vertolken de hoofdrollen in de prent over een alien die op aarde landt, maar de afstandsbediening van zijn ruimteschip kwijtgeraakt, en een filmstudente die verliefd wordt op iemand van een andere achtergrond. Humor, romantiek en tragedie vloeien samen in de muzikale Indische prent. De film is de meest winstgevende buitenlandse film in de zalen van Noord-Amerika dit jaar. De Bollywoodprent steekt de Mexicaanse film Cantiflas naar de kroon, die tot vorige week de titelhouder was van meest lucratieve buitenlandse film in de Amerikaanse bioscoop. (LP)