Rupert Sanders gaat een film regisseren over het leven van Napoleon. Wie de Franse generaal zal vertolken is nog niet bekend, maar Tom Hardy en Leonardo DiCaprio worden genoemd als mogelijke kandidaten.

De nieuwe biopic over Napoleon zal enkele geruchten over de generaal de wereld uit helpen. Zo zou hij bijvoorbeeld helemaal niet abnormaal klein geweest zijn. We krijgen een Napoleon te zien die meer weg heeft van een gangsterbaas dan van een klein opdondertje.

De filmstudio Warner Bros. kocht de rechten van de film die door Rupert Sanders in beeld gebracht zal worden. Jeremy Doner schreef het script en Gianni Nunnari is de producer van dienst. Doner deed erg veel research en Warners Bros. was zo tevreden over het script dat ze aanklopten bij Martin Scorsese om de prent te regisseren. De cineast had het echter veel te druk waardoor de filmstudio op zoek moest gaan naar een andere kandidaat. Die vonden ze in Rupert Sanders.

Sanders is bekend bij het grote publiek als de regisseur van 'Snow White and the Huntsman' en als de man die Kristen Stewart en Robert Pattinson uit elkaar dreef dankzij een stomende affaire met het vrouwelijke lid van het 'Twilight'-duo. (LP)

Rupert Sanders gaat een film regisseren over het leven van Napoleon. Wie de Franse generaal zal vertolken is nog niet bekend, maar Tom Hardy en Leonardo DiCaprio worden genoemd als mogelijke kandidaten. De nieuwe biopic over Napoleon zal enkele geruchten over de generaal de wereld uit helpen. Zo zou hij bijvoorbeeld helemaal niet abnormaal klein geweest zijn. We krijgen een Napoleon te zien die meer weg heeft van een gangsterbaas dan van een klein opdondertje. De filmstudio Warner Bros. kocht de rechten van de film die door Rupert Sanders in beeld gebracht zal worden. Jeremy Doner schreef het script en Gianni Nunnari is de producer van dienst. Doner deed erg veel research en Warners Bros. was zo tevreden over het script dat ze aanklopten bij Martin Scorsese om de prent te regisseren. De cineast had het echter veel te druk waardoor de filmstudio op zoek moest gaan naar een andere kandidaat. Die vonden ze in Rupert Sanders. Sanders is bekend bij het grote publiek als de regisseur van 'Snow White and the Huntsman' en als de man die Kristen Stewart en Robert Pattinson uit elkaar dreef dankzij een stomende affaire met het vrouwelijke lid van het 'Twilight'-duo. (LP)