De Berlijnperiode van Iggy Pop en David Bowie krijgt een Biopic. In 1976 hokten de twee eigenzinnige artiesten samen in een appartement in West-Berlijn. De legendarische samenwerking leverde Bowie de zogenaamde 'Berlin Trilogy' op, met name 'Low', 'Heroes' en 'Lodger'. Iggy Pop releaste een jaar later de albums 'The Idiot' en 'Lust For Life', zijn meest succesvolle LP.

De prent krijgt de titel 'Lust For Life' en wordt geregisseerd door de Britse filmmaker en Emmy-winnaar Gabriel Range, bekend van 'Death Of A President'. Hij zal bijgestaan worden door Robin French.

Het wordt geen traditionele rock biopic, 'want op het einde van de film gaat niemand dood', verklapt Range. (DB)

De Berlijnperiode van Iggy Pop en David Bowie krijgt een Biopic. In 1976 hokten de twee eigenzinnige artiesten samen in een appartement in West-Berlijn. De legendarische samenwerking leverde Bowie de zogenaamde 'Berlin Trilogy' op, met name 'Low', 'Heroes' en 'Lodger'. Iggy Pop releaste een jaar later de albums 'The Idiot' en 'Lust For Life', zijn meest succesvolle LP.De prent krijgt de titel 'Lust For Life' en wordt geregisseerd door de Britse filmmaker en Emmy-winnaar Gabriel Range, bekend van 'Death Of A President'. Hij zal bijgestaan worden door Robin French.Het wordt geen traditionele rock biopic, 'want op het einde van de film gaat niemand dood', verklapt Range. (DB)