Regisseur en scenarist Wes Anderson werkt op dit moment aan een Japanse stop-motion film over honden. Zowel Jeff Goldblum als Moonrise Kingdom-acteurs Edward Norton en Bob Balaban hebben al hun handtekening onder het project gezet. Ook Bryan Cranston (Breaking Bad) zou te zien zijn in deze prent.

Nu heeft ook Bill Murray wat meer losgelaten. "De film is opnieuw een stop-motion animatiefilm met veel humor, een beetje zoals 'Fantastic Mr. Fox' (uit 2010 nvdr)", aldus Murray. "Het is een Japans verhaal en ik zal een hond spelen. Ik kijk er ontzettend naar uit."

Regisseur en scenarist Wes Anderson werkt op dit moment aan een Japanse stop-motion film over honden. Zowel Jeff Goldblum als Moonrise Kingdom-acteurs Edward Norton en Bob Balaban hebben al hun handtekening onder het project gezet. Ook Bryan Cranston (Breaking Bad) zou te zien zijn in deze prent. Nu heeft ook Bill Murray wat meer losgelaten. "De film is opnieuw een stop-motion animatiefilm met veel humor, een beetje zoals 'Fantastic Mr. Fox' (uit 2010 nvdr)", aldus Murray. "Het is een Japans verhaal en ik zal een hond spelen. Ik kijk er ontzettend naar uit."