In Tinker, Tailor, Soldier, Spy neemt Cumberbatch de rol van Peter Guillam voor zijn rekening. Guillam is de rechterhand van George Smiley (Gary Oldman), een ex-spion die opgeroepen wordt om een Russische mol in de Britse geheime dienst uit te schakelen.

De Engelse acteur is bekend van zijn rollen in de tv-series Hawking en Sherlock, en van het drama Atonement. Daarnaast speelt hij ook mee in de verfilming van The Hobbit, die volgend jaar uit zal komen.

Cumberbatch is in België voor de opnames van Parade's End, een prestigieuze BBC-HBO serie die in het najaar van 2012 ook op de VRT te zien zal zijn.

In Tinker, Tailor, Soldier, Spy neemt Cumberbatch de rol van Peter Guillam voor zijn rekening. Guillam is de rechterhand van George Smiley (Gary Oldman), een ex-spion die opgeroepen wordt om een Russische mol in de Britse geheime dienst uit te schakelen. De Engelse acteur is bekend van zijn rollen in de tv-series Hawking en Sherlock, en van het drama Atonement. Daarnaast speelt hij ook mee in de verfilming van The Hobbit, die volgend jaar uit zal komen. Cumberbatch is in België voor de opnames van Parade's End, een prestigieuze BBC-HBO serie die in het najaar van 2012 ook op de VRT te zien zal zijn.