Rousseau raakte op 15 juli betrokken bij een ongeval, toen een jonge bestuurder in de Henegouwse gemeente Courcelles opzettelijk inreed op een groepje mensen. Bij het ongeval in juli werden drie mensen geraakt. Twee van de slachtoffers, onder wie Rousseau, werden met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Rousseau kwam nooit meer bij bewustzijn.

De films van Jean-Jacques Rousseau, die voornamelijk werden gemaakt met beperkte middelen, werden regelmatig vertoond op het Internationaal Festival van de Fantastische Film in Brussel. Ook liet de Waalse cineast zich met de Belgische documentaire "Cinéastes à tout prix" (Cineast ten koste van alles) uit 2004, van regisseur Frédéric Sojcher, opmerken in Cannes. (Belga)

Rousseau raakte op 15 juli betrokken bij een ongeval, toen een jonge bestuurder in de Henegouwse gemeente Courcelles opzettelijk inreed op een groepje mensen. Bij het ongeval in juli werden drie mensen geraakt. Twee van de slachtoffers, onder wie Rousseau, werden met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Rousseau kwam nooit meer bij bewustzijn. De films van Jean-Jacques Rousseau, die voornamelijk werden gemaakt met beperkte middelen, werden regelmatig vertoond op het Internationaal Festival van de Fantastische Film in Brussel. Ook liet de Waalse cineast zich met de Belgische documentaire "Cinéastes à tout prix" (Cineast ten koste van alles) uit 2004, van regisseur Frédéric Sojcher, opmerken in Cannes. (Belga)