De kortfilm is het gevolg van een wedstrijd, gelanceerd door Cranston zelf. Hij daagde de productie-assistenten van het tijdelijk stilgelegde 'Cold Comes the Night' uit om het beste script te schrijven voor een kortfilm. De winnaar mocht zijn scenario vervolgens verwezenlijkt zien, met niemand minder dan Cranston in de hoofdrol. Een uitgelezen kans voor wie het wilt maken in de filmindustrie.

Het scenario van Brandon Polanco won en nog geen drie uur later ging 'Writer's Block' in productie. In de kortfilm, goed voor 13 minuten aan zwart-witbeelden, is Cranston te zien naast de mysterieuze blondine Lela Edgar en twee andere productie-assistenten Spenser Granese en Chaz Rose. Cranston speelt een inspiratieloze schrijver die een intrigerende blonde schone achterna gaat.

De hele ervaring heeft indruk gemaakt op Brandon Polanco, die meteen uit de startblokken is geschoten. "Een goede raad die ik meekreeg van Bryan is 'just keep making'. Volgende maand komt er nog een kortfilm van me uit, genaamd 'Passing By'. Ook zal mijn webserie 'Pride' nog gereleased worden", aldus een enthousiaste Polanco. "Nu moet ik gewoon gefocust blijven en hopelijk vinden mensen mijn werk relevant. De feedback was tot nu toe geweldig, dus ik ben ook gewoon heel erg dankbaar."

Bekijk hier de volledige kortfilm

De kortfilm is het gevolg van een wedstrijd, gelanceerd door Cranston zelf. Hij daagde de productie-assistenten van het tijdelijk stilgelegde 'Cold Comes the Night' uit om het beste script te schrijven voor een kortfilm. De winnaar mocht zijn scenario vervolgens verwezenlijkt zien, met niemand minder dan Cranston in de hoofdrol. Een uitgelezen kans voor wie het wilt maken in de filmindustrie. Het scenario van Brandon Polanco won en nog geen drie uur later ging 'Writer's Block' in productie. In de kortfilm, goed voor 13 minuten aan zwart-witbeelden, is Cranston te zien naast de mysterieuze blondine Lela Edgar en twee andere productie-assistenten Spenser Granese en Chaz Rose. Cranston speelt een inspiratieloze schrijver die een intrigerende blonde schone achterna gaat. De hele ervaring heeft indruk gemaakt op Brandon Polanco, die meteen uit de startblokken is geschoten. "Een goede raad die ik meekreeg van Bryan is 'just keep making'. Volgende maand komt er nog een kortfilm van me uit, genaamd 'Passing By'. Ook zal mijn webserie 'Pride' nog gereleased worden", aldus een enthousiaste Polanco. "Nu moet ik gewoon gefocust blijven en hopelijk vinden mensen mijn werk relevant. De feedback was tot nu toe geweldig, dus ik ben ook gewoon heel erg dankbaar." Bekijk hier de volledige kortfilm