Wes Anderson is een van die regisseurs die je herkent aan één enkel shot. Dat geldt voor zijn films van Bottle Rocket uit 1996 tot Grand Budapest Hotel uit 2014, maar evenzeer voor de vele reclamefilmpjes die hij maakte voor bedrijven als H&M, Stella Artois, Prada en American Express.

Waardoor herken je de stijl van Wes Anderson meteen? Volgens Open Culture aan zijn gebruik van levendige kleuren, vooral rood en geel, oude gebouwen, het geluid van de British Invasion, de perfecte symmetrie, het gebruik van de technologie uit het midden van de 20e eeuw en het vintage design uit die tijd en natuurlijk Bill Murray.

Deze aspecten zijn net zo aanwezig in zijn commercials als in zijn films. Oordeel zelf.

Wes Anderson is een van die regisseurs die je herkent aan één enkel shot. Dat geldt voor zijn films van Bottle Rocket uit 1996 tot Grand Budapest Hotel uit 2014, maar evenzeer voor de vele reclamefilmpjes die hij maakte voor bedrijven als H&M, Stella Artois, Prada en American Express.Waardoor herken je de stijl van Wes Anderson meteen? Volgens Open Culture aan zijn gebruik van levendige kleuren, vooral rood en geel, oude gebouwen, het geluid van de British Invasion, de perfecte symmetrie, het gebruik van de technologie uit het midden van de 20e eeuw en het vintage design uit die tijd en natuurlijk Bill Murray. Deze aspecten zijn net zo aanwezig in zijn commercials als in zijn films. Oordeel zelf.